Nieto Sobejano Arquitectos to design a new home for the Arvo Pärt Centre

Reading time: 1 min. Arvo Pärt

The Spanish office Nieto Sobejano Arquitectos has won a competition to design the new home for the Arvo Pärt Centre in the woodland of Laulasmaa, west of Tallinn.

The winning proposal is conceived as a sequence of interconnected public and private spaces below a large single roof, for which not a single tree of the forest will be felled.

The new building for the Arvo Pärt Centre will open its doors to the public in 2018.

View a gallery of the project on dezeen.

Sign up for our newsletter!

You will regularly receive information about new scores with free downloads, current prize games and news about our composers.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now